lauantai 16. maaliskuuta 2013

Zooplus tilaukset

Tänään pistin Cleolle Zooplussasta tilaukseen 6 purkkia Animonda Carnya, 6 purkkia Almo Naturea, 400g Applawsin kuivaruokaa ja punaiset autovaljaat, jotta Cleon ei tarvitsisi matkustaa joka kerta kuljetuskopassa, Cleo nimittäin inhoaa sitä. Onko teidän kissanne kokeilleet autovaljaita? Jos on, niin mitä tykkäsi? Noita voi tosiaan käyttää myös ihan ulkoilukäyttöön, joten ei ainakaan tule ostettua turhaan niitä jos niillä ei ole käyttöä autossa. :) Ostin myös Cleolle lähikaupasta palan raakaa naudanlihaa, ja tarjosin sitä tänään Cleolle. Aluksi se ei millään meinannut maistua, mutta lopuksi sekoitin sekaan hieman märkäruokaa, niin kyllä upposi sen jälkeen! Aikaisemmassa kodissa ei ole taidettu sille syöttää raakaa lihaa, kun ei mikään tunnu kelpaavan.2 kommenttia:

  1. Hei Meluu,

    Käytiin joskus samaa koulua pari vuotta sitten. Sunhan äiti on kuollut? Kuulin siitä puskaradiosta. Olit sellanen tosi mammantyttö ku tunsin sut, mahto olla kova paikka. No pärjäile. ;D

    VastaaPoista
  2. ...Otan osaa vielä, se unohtu sanoa tosta aiemmasta. Ei oo varmasti helppoo kun vanhempi päätyy ottaan elämänsä itseltään pois. :)

    Terkuin, Josku -muistatko mut?

    VastaaPoista