tiistai 21. toukokuuta 2013

Tänään saapui n. viikon odottamamme Zooplus-tilaus, 20 pussia Animonda Rafiné Soupéa, 12 pussia Applawsia ja 6 tölkkiä Almo Naturea. Nyt luulisi ruokien riittävän pidemmäksikin aikaa! :) 18 päivä muuten tuli 1-vuosi siitä, kun hain Cleon kotiin! Tuntuu, kuin Cleo olisi asunut meillä jo vaikka kuinka pitkään.. :) Pari päivää sitten Cleo päätti avata parvekekauden, ja makoili meidän parvekkeen sohvalla melko pitkään, eikä päästänyt ketään muuta siihen istumaan ja nauttimaan ihanasta auringosta! Sisälle eksyi myös pieni ampiainen, jota Cleo yritti urhoollisesti hätyyttää tiehensä. Onneksi ehdimme nopeasti väliin, niin ampiainen ei ehtinyt pistää Cleoa. Tänään on taas niin ihana sää, että voisi viedä Cleon pienelle lenkille ulos ja ottaa pari ulkokuvaa tänne blogin puolelle. Mukavaa viikkoa kaikille ja kuonot kohti kesälomaa! ^^ Kesäkuussa (8 tai 9 päivä) olisi tarkoitus lähteä mökkeilemään ja Cleokin tulee tietysti mukaan :)
2 kommenttia:

 1. Moi Meluu,

  kirjotin jo sulle kommenti mutta se katos yllättäen. No eikun uusiks. Mitä sulle kuuluu nykyään? Tunnettiin pari vuotta sitten kun kävin samaa koulua sun kanssa. Söpö toi sun kissa. :)

  P.S. Poistitkohan itse kommenttini sittenkin? Oliko ne iian tökeröitä? Sori jos oli, kirjotan joskus ennen kun ajattelen!

  Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, ei ainakaan mun sähköpostiin ole tullut ilmoitusta, että tänne blogiin olisi kommenttia jätetty (ennenkuin nyt) :o Ihan hyvää kuuluu, mutta pakko nyt sanoa etten kyllä yhtään muista kuka oot :'D Ja Cleo kiittää kehuista (:

   Poista