lauantai 15. kesäkuuta 2013

Mökkeilyä

Päätettiinpä sitten viime sunnuntaina lähteä viideksi päiväksi mökillemme Multialle, ja Cleo pääsi tietysti matkaan mukaan! Ensimmäistä kertaa kokeilimme Cleolle autovaljaita mökille menon aikana ja hyvinhän Cleo niissä pysyi. Välillä Cleo olisi niin halunnut hypätä etupenkille tai hattuhyllylle, mutta turvallisuuden takia pidin Cleon kuitenkin takapenkillä vieressäni. Automatka kesti n. 3 tuntia ja pysähdyimme Tampereella vähän juomaan ja jaloittelemaan. Cleo oli vähän epävarma ja peloissaan vieraassa paikassa, mutta jatkoimme matkaa melko pian pysähdyksen jälkeen. Kun pääsimme mökille, Cleo mateli melkeinpä heti sängyn alle, mutta illemmalla se uskaltautui tulla syömään. Laitoin Cleolle valjaat ja hihnan ja lähdettiin pihalle kuvailemaan ja tutkimaan ympäristöä. Siinä sitten kävi pienoinen vahinko, sillä kun pikkuveljeni piti Cleon fleksistä kiinni, Cleo lähti juoksemaan ja pikkuveljeltä irtosi fleksi kädestä, jota Cleo tietty pelästyi. Ennenkuin ehdin edes kissaa sanoa, oli Cleo jo luikkinut läheiseen metsään. Lähdettiin heti mummin kanssa etsimään Cleoa, eikä se onneksi ehtinyt juosta kovinkaan kauas. Cleon fleksi oli tarrautunut johonkin rämeikköön ja pian Cleo pääsi turvallisesti takaisin oikealle omistajalleen!

Cleo myös keksi uuden tähystyspaikan, nimittäin pönttöuunin. Cleo rakastaa korkeita paikkoja ja se olikin keksinyt, että pikkuveljen parvisängyn ja vaatekaapin kautta pääsee hyvin korkean pönttöuunin päälle tähystämään! Mummi ehti jo pelästyä, että Cleo pääsi karkuun taas, mutta hetken etsiskelyn jälkeen Cleo ilmoitti pienellä äänellään olevansa tallessa "yläilmoissa" :3 Nähtiinpä myös mökkimme ikkunasta hirvi meidän pellolla, harmi kun se oli niin kaukana, olisin muuten ottanut siitä kuvan tänne blogiin!

Eilen lähdimme n. 10 aikaan aamulla ajamaan takaisin Vantaalle. Cleo ei olisi millään halunnut lähteä mökiltä pois ja näytti kyllä mielipiteensä melko selvästi - juuri kun ehdimme istua autoon Cleon kanssa, se kakkasi syliini :D Eipä siinä sitten mitään, onneksi ei sentään oksentanut tai pissannut! Cleo nukkui melkeinpä koko automatkan, olihan se valvonut koko viime yön ja joutunut heräämään aamulla aikaisin. Kotiin päästyämme Cleo oli kyllä iloinen, oma koti on kullan kallis. :)Kesän ensimmäinen sisilisko :)

Ai niin, Cleo vietteli 10pv tätä kuuta 5v synttäreitään! Lahjaksi Cleo sai uuden makuisia Dreamies-nameja ja 4 hiirilelua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti