maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri Luukku 2: Cleon joululahjatTänä jouluna ajattelin pitää Kissamaailma-blogissa joulukalenterin, sillä viime vuonna en sellaista ehtinyt väsätä. Eilisen päivän luukku jäi avaamatta, sillä en jostain syystä päässyt kirjautumaan Bloggeriin. Aloittakaamme siis luukusta 2, ja aiheena on tällä kertaa Cleon joululahjat.

Tänä jouluna Cleo saa taas suuren kasan uusia leluja, herkkuja sekä paljon muuta kivaa! Dreamies-herkut ovat meidän neidin mieleen, joten tänä jouluna Cleon paketista paljastuukin 2 pussia yhden sijaan! Leluja Cleolle ostin varmaankin 5 kissan edestä, kaikkien lelujen kuvia en löytänyt Mustin ja Mirrin sivuilta enkä kaikkien lelujen nimiä muistanut, mutta ainakin nämä lelut tulevat kovaan käyttöön tänä jouluna (ja muulloinkin):


Olisin halunnut ostaa myös Cleolle uuden raapimapuun joululahjaksi, mutta asuntomme on sen verran pieni, ettei tänne mahdu mitään hirveää tornia, joten raapimapuun ostaminen taitaa jäädä myöhemmälle. Ainakin sitten, kun muutan omaan asuntooni, niin raivaan sinne varmasti tilaa ja ostan Cleolle oikein ison tornin! Tällä hetkellä Cleolla on aika säälittävän kokoinen raapimapuu, mutta on se ainakin tähän asti meidän kisulle kelvannut, ja toivottavasti puu kestää vielä pitkään!

Raapimapuun lisäksi Cleolle olisi ollut hyvä ostaa myös jonkinlainen "asuste", sillä Cleolla on tapana palella kovastikin talvella. Ulkoilemme kuitenkin ainakin kerran viikossa, joten Cleon tulee olla tuolla kylmässä suht. usein. Koirien ja kissojen villapaitojen ym hinnat ovat kuitenkin liian korkeita, joten en viitsi sellaisista "rytkyistä" 40 euroa maksella. Helpommalla pääsee, kun ompelee itse kissalleen ja koiralleen vaatteet. :D

Dreamies-herkkujen lisäksi Cleon pakettiin pääsee tämännäköiset herkut. Näitä herkkuja Cleo ei ole vielä maistellutkaan, joten toivottavasti nämä kelpaa meidän nirsoilijalle! Jos ei, niin ainakin siskon kissoille luulisi kelpaavan! Tässäpä olikin tämän päivän joulukalenterin luukku, huomenna avataan seuraava! Mitä te olette ostelleet lemmikeillenne joululahjaksi? :)1 kommentti:

  1. Ai niin, ja tietenkin saa heitellä postausehdotuksia joulukalenterin luukkuihin! :)

    VastaaPoista