torstai 14. tammikuuta 2016

Kuulumisia pitkästä aikaa!

Hei vaan kaikille pitkästä aikaa, viime postauksesta onkin jo ihan luvattoman pitkä aika! 
Muistin tämän Cleon blogin olemassaolon viikko sitten, ja ajattelin herättää tämän blogin taas eloon. Kuitenkin koulu ja muut hommat ovat vieneet paljon aikaani, joten ehdin päivittää blogia vasta nyt.

 Sitten kuulumisiin: Cleolle kuuluu oikein hyvää! Olemme käyneet moikkaamassa mummia hoivakodissa, harjoitelleet uusia temppuja, mökkeilleet.. Koulun takia näen Cleoa vain viikonloppuisin ja lomilla, mutta onneksi koulua ei ole enää paljon jäljellä. :) Ulkona emme ole kovin paljon käyneet, koska Cleo ei tykkää lumesta ja kylmästä.. se mieluummin löhöää sohvalla tai lämpimän viltin päällä. ^^Viime vuoden aikana onkin tapahtunut paljon! Lokakuussa meille muutti 3 kesyhiirityttöä: Tuska, Fiasco ja Slaagi. Cleohan innostui tästä kovasti, ja vietti (ja viettää edelleen) mielellään aikaansa hiirten terraariota kyttäillen. Huomasin, että yksi hiiristä onkin tiineenä, joten parin viikon päästä hiirten tulosta meidän hiirilauma lisääntyi 11 pienellä hiirenpoikasella! Jätin Tuskalle neljä poikasta ja viisi menivät kissanruoaksi, koska Tuskan nuoren iän (ja muutenkin suuren poikasmäärän) takia en viitsinyt jättää enempää poikasia Tuskan hoidettavaksi.


Poikaset kasvoivat hurjaa vauhtia! 5 viikkoa meni niin nopeasti, ja pian kaikilla hiirulaisilla olikin jo kodit tiedossa. Hades (tuo tähtipää, "viralliselta" nimeltään Aishiteru Ando <3) jäi kotiin meitä sulostuttamaan, kaksi naarashiirtä muutti sukulaiselleni ja yksi uros muutti Lohjalle asti!
Nyt kuitenkin toiseen aiheeseen: hiirten lisäksi olemme saamassa lisää perheenlisäystä, nimittäin.. no, huomenna se selviää. :) Siihen asti: hyvää uutta vuotta 2016 ja Cleo lähettää kehräävät terveiset kaikille blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti